Artur Pałasiewicz, Życie codzienne żołnierza piechoty c.k. armii
Re: Artur Pałasiewicz, Życie codzienne żołnierza piechoty c.k. armii
No dobra, cena książki podana, a koszt przesyłki?
Incubusie, zależy od tego, jaką przesyłkę zamówisz - lotniczą, pieszym kurierem, konnym dyliżansem, a może rozstawną sztafetą rowerową ??? 

Czyli jednak nie można ot tak sobie, w ciemno, trzeba wpierw poprosić o łaskawą wycenę przesyłki.
Co zrobisz, jak nic nie zrobisz... Inpostem 15.
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Ja jeszcze nie dostałem odpowiedzi na pytanie zadane w niedzielę, więc czekam na wycenę 🤭 żeby się nie okazało, że już brak egzemplarzy.
Swoją drogą XXI wiek a prosta sprzedaż książki jednak przerasta niektóre instytucje.
Ja czekam, ale jak zdejmę krawat, to wiadomo klient w krawacie...
Art, miałem wysłać eskadrę gołębi w asyście orła (białego), ale zdecydowałem się na batalion mrówek, bo te korzystają z bezpiecznej, podziemnej drogi (tajemnicą poliszynela jest, że Kraków ma połączenie ze Śląskiem podziemnym tunelem). Przynajmniej wiem, że Tusk z Putinem nie strącą samolotu wiozącego książkę

Można już zamawiać, dostałem dziś takiego maila:
Dzień dobry,
dziękuję za zainteresowanie naszą publikacją, książka jest już w sprzedaży.
Publikacja kosztuje 85,00 zł + koszt wysyłki, który na terenie Polski kształtuje się następująco:
98,00 zł (85,00 zł - koszt książki + 13,00 zł - koszty wysyłki - kurier ). Proszę o podanie dokładnego adresu wysyłki oraz numeru tel., który udostępnimy kurierowi.
100,00 zł (85,00 zł - koszt książki + 15,00 zł - koszty wysyłki - paczkomat ). Proszę o podanie numeru paczkomatu firmy InPost oraz numeru tel.
Proszę o wpłatę właściwej kwoty na konto:
Bank Santander Polska S.A. 42 1090 1186 0000 0001 4901 9701
Tytuł przelewu: Życie codzienne żołnierza
Można również zamówić książkę do odebrania w Wypożyczalni Biblioteki Śląskiej (pl. Rady Europy 1 w Katowicach), płacąc za nią na miejscu kartą lub gotówką.
Publikację wyślemy po zaksięgowaniu ww. kwoty na koncie Biblioteki Śląskiej.
Dzień dobry,
dziękuję za zainteresowanie naszą publikacją, książka jest już w sprzedaży.
Publikacja kosztuje 85,00 zł + koszt wysyłki, który na terenie Polski kształtuje się następująco:
98,00 zł (85,00 zł - koszt książki + 13,00 zł - koszty wysyłki - kurier ). Proszę o podanie dokładnego adresu wysyłki oraz numeru tel., który udostępnimy kurierowi.
100,00 zł (85,00 zł - koszt książki + 15,00 zł - koszty wysyłki - paczkomat ). Proszę o podanie numeru paczkomatu firmy InPost oraz numeru tel.
Proszę o wpłatę właściwej kwoty na konto:
Bank Santander Polska S.A. 42 1090 1186 0000 0001 4901 9701
Tytuł przelewu: Życie codzienne żołnierza
Można również zamówić książkę do odebrania w Wypożyczalni Biblioteki Śląskiej (pl. Rady Europy 1 w Katowicach), płacąc za nią na miejscu kartą lub gotówką.
Publikację wyślemy po zaksięgowaniu ww. kwoty na koncie Biblioteki Śląskiej.
Księgarnia Akademicka w Krakowie jest niezawodna:
https://akademicka.com.pl/index.php?det ... 2&id=78852
https://akademicka.com.pl/index.php?det ... 2&id=78852
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
No ja czekam od wczoraj, żeby w Bibliotece Śląskiej zaksięgowały się środki i bym został o tym poinformowany kolejnym mailem, a potem dostąpił wreszcie możliwości odebrania z paczkomatu. Nie kumam jak w XXI wieku można mieć taki "ręczny" system dystrybucji.