Artur Pałasiewicz, Życie codzienne żołnierza piechoty c.k. armii
Re: Artur Pałasiewicz, Życie codzienne żołnierza piechoty c.k. armii
Wiesz, Kiedar, Biblioteka Śląska (i każda inna, która coś wydaje), to nie jest wydawnictwo z całym kramem sprzedażowym, dystrybucyjnym, bo to kosztuje. Stąd, jak się wyraziłeś, ręczny system dystrybucyjny. Cierpliwości, czekaliśmy tyle lat, to i te kilka dni wytrzymamy 

Inna sprawa, że wydawca nierychliwy. Minęło już półtorej doby od zakupu, a tu ani śladu, że wysyłka nastąpiła. Może czekają, aż cały nakład się wyprzeda, to hurtem wyślą, więc myślę, że to będzie już jutro 

Witam , człowiek nie przegląda często forum a tu pojawiła się bardzo ciekawa publikacja . Można ją gdzieś jeszcze nabyć ? . Z księgarni akademickiej niestety znikła .
Coś czuję, źe BŚ będzie musiała zlecić dodruk...
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Nie wiem ile było nakładu , ale bardzo szybko się rozszedł. Gdyby był dodruk to proszę o informację .
Przecież kilka postów wyżej masz informację, że można kupić u wydawcy.
Art, serdeczne gratulacje! Książka - cymes! Widzisz, że jednak nie trzeba tracić nadziei...
Do mnie właśnie została nadana
no nie mogę się doczekać.
Na mojej stronie jest informacja poniższej treści:
Rafał Barski
Mam obiecane ok 50 egz. tej książki do sprzedaży, za ok 3-4 dni. Będzie je można nabyć w normalnej cenie w Ruthenus w Krośnie
Rafał Barski
Mam obiecane ok 50 egz. tej książki do sprzedaży, za ok 3-4 dni. Będzie je można nabyć w normalnej cenie w Ruthenus w Krośnie