https://kupksiazke.ujk.edu.pl/historia/ ... Mp0kNxsKmc
Wszystko piknie, ale cena... europejska

Jakie rzeczy nie są tanie? Sorry, nie znam książek J. Pająka (i chyba, wobec ceny tej swoistej "Édition de Luxe", nie poznam), nie mogę więc ich wartościować w sensie merytorycznym. Nie wiem, czy stanowią rewolucję w nauce; sporo wątków, o których pisze się w notce wydawniczej obecnych jest w wielu publikacjach. Prawem analogii jednak, książki znakomitych autorów, wnoszące wiele do tematu, które kupić można za ok. 40 zł powinny kosztować 200 albo i 300 (mają choćby dwukrotnie większą objętość).
Moje książki chodzą po 2 zł za stronę... i co? Gitarra : )))Incubus pisze: ↑24 cze 2021, 19:06Widać uniwersytet w Kielcach postanowił w ten sposób podnieść swoją pozycję w rankingu. Pewnie wygra w jednej kategorii. Pogratulować!Jakie rzeczy nie są tanie? Sorry, nie znam książek J. Pająka (i chyba, wobec ceny tej swoistej "Édition de Luxe", nie poznam), nie mogę więc ich wartościować w sensie merytorycznym. Nie wiem, czy stanowią rewolucję w nauce; sporo wątków, o których pisze się w notce wydawniczej obecnych jest w wielu publikacjach. Prawem analogii jednak, książki znakomitych autorów, wnoszące wiele do tematu, które kupić można za ok. 40 zł powinny kosztować 200 albo i 300 (mają choćby dwukrotnie większą objętość).
Że co???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości