"Nie wierząc nam, że chcieć - to móc!" Legiony i ich wpływ na sprawę polską w latach 1914-1918
- Krzysztof Ju
"Nie wierząc nam, że chcieć - to móc!" Legiony i ich wpływ na sprawę polską w latach 1914-1918
Publikacja pokonferencyjna pt. "Nie wierząc nam, że chcieć - to móc! Legiony i ich wpływ na sprawę polską w latach 1914-1918" pod red. nauk. Zbigniewa Girzyńskiego i Jarosława Kłaczkowa wydana nakładem wydawnictwa Adam Marszałek.
Konferencja miała miejsce 19-20 października 2017 r. w Toruniu. Informacja znaleziona na twitterze dwójkarza, zaś zdjęcia ze twittera Krzysztofa Kloca.
Konferencja miała miejsce 19-20 października 2017 r. w Toruniu. Informacja znaleziona na twitterze dwójkarza, zaś zdjęcia ze twittera Krzysztofa Kloca.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: "Nie wierząc nam, że chcieć - to móc!" Legiony i ich wpływ na sprawę polską w latach 1914-1918
W Tweetery mnie patrzą - permanentna inwigilacja : D
Książki jednak kupić jeszcze nie można. Chyba.
Książki jednak kupić jeszcze nie można. Chyba.
Re: "Nie wierząc nam, że chcieć - to móc!" Legiony i ich wpływ na sprawę polską w latach 1914-1918
Nie można, a trzeba 

Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Istotnie, trzeba. Bardzom ciekaw, czy na wybuch powstania liczył sam tfurca, czy tylko jego przełożeni z HK-Stelle.
"Do Polski? To pojedziesz i wrócisz! Przecież to nie jest zagranicą!" (Mitzi do Kani w "CK Dezerterach")
Właśnie, kupiłbym chętnie. Jestem po lekturze jednego z tekstów (znakomity artykuł redbarona), mam ochotę na lekturę całości.
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Napiszcie gdzie kupić? Bo wyjdzie mi jak z Hohenauerem
12,5 sekundy googlania i jest: http://marszalek.com.pl/sklep/pl/glowna ... warda.html
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Jaki ten Ursi mądry i oczytany...
Dzięki! Zamówione!
Dzięki! Zamówione!
Po co ta ironia?
Siedzisz przed internetem, morzem możliwości i pytasz, czy ktoś wie, gdzie można kupić, jakby chodziło o wydanie londyńskie czy drugoobiegowe... Ja chciałem mięć Hohenauera, to mam, już nawet zapominam, że za ile i gdzie kupiłem, a Ty rozpamiętujesz, że Ci z PAU nie odpowiedzieli...
Siedzisz przed internetem, morzem możliwości i pytasz, czy ktoś wie, gdzie można kupić, jakby chodziło o wydanie londyńskie czy drugoobiegowe... Ja chciałem mięć Hohenauera, to mam, już nawet zapominam, że za ile i gdzie kupiłem, a Ty rozpamiętujesz, że Ci z PAU nie odpowiedzieli...
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.