XXI Spotkanie w Sanoku
Re: XXI Spotkanie w Sanoku
SSMAW zawsze były też spotkaniem znajomych i przyjaciół, więc jedno drugiego nie wyklucza 
Oczywiście.
18-24 czerwca będę w Zagórzu. Oczywiście przede wszystkim po to, żeby zobaczy miejsce, gdzie będzie wystawa w skansenie. Będzie w budynku konferencyjnym przy Rynku Galicyjskim.Policzyć powierzchnię, przymierzyć różne drobiazgi, ostatecznie pokombinować. No i uzgodnić ostatecznie szczegóły - data, godzina, plan imprezy...
Oczywiście postaram się, żeby jakoś to cuzamen do kupy zgrać... ale co wyjdzie - nie wiem...
18-24 czerwca będę w Zagórzu. Oczywiście przede wszystkim po to, żeby zobaczy miejsce, gdzie będzie wystawa w skansenie. Będzie w budynku konferencyjnym przy Rynku Galicyjskim.Policzyć powierzchnię, przymierzyć różne drobiazgi, ostatecznie pokombinować. No i uzgodnić ostatecznie szczegóły - data, godzina, plan imprezy...
Oczywiście postaram się, żeby jakoś to cuzamen do kupy zgrać... ale co wyjdzie - nie wiem...
Ciekawe czy przy okazji takiej imprezy wstęp do skansenu będzie darmowy czy znowu polecą w ciula i każą płacić za bilety? 
No cóż, nie mam wpływu na decyzje biletowe skansenu... Poza tym - jak odróżnić tych na wystawę od niezainteresownych ???
Informacja od Dyrektora Skansenu - termin 5 września wpisany w grafik. W czasie pobytu w Zagórzu spotykam się z Dyrektorem, uzgodnimy wszystkie szczegóły...
Informacja od Dyrektora Skansenu - termin 5 września wpisany w grafik. W czasie pobytu w Zagórzu spotykam się z Dyrektorem, uzgodnimy wszystkie szczegóły...
to proste - trzeba zakładać, że wszyscy są niezainteresowani, jak ostatnio podczas jakiejś imprezy
Tylko, o ile dobrze pamietam, wtedy była jakaś ogólnoskansenowa impreza, w necie napisali, ze wstęp bezpłatny, ale nie napisali (podobno gdzieś było), że bez biletu wchodzi sie w określonych godzinach, a my byliśmy już po...
Podobno, ale jednak nigdzie takiej informacji nie znalazłem, więc prawdopodobnie nie było, ale zorientowali się, że za dużo luda przyszło i kasa przepada...