Sanok 2019?
Sanok 2019?
Panowie, już maj, a tu kompletna cisza. Spotykamy się czy duch w narodzie umarł??
Re: Sanok 2019?
Artur pisze na FB, że XIV spotkania nie będzie.
A ja mam ochotę zrobić na przekór i wpaść do Sanoka. Teraz, kiedy po raz pierwszy od paru lat będę miał możliwość, miałoby spotkania nie być?...
A ja mam ochotę zrobić na przekór i wpaść do Sanoka. Teraz, kiedy po raz pierwszy od paru lat będę miał możliwość, miałoby spotkania nie być?...
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Taak, nie ma to jak pisać na FB, bo wtedy jest szansa, że część osób tego nie odczyta
My też z Teresą mamy ochotę, tym bardziej, że byliśmy co roku (Teresa raz wypadła), więc tradycja byłaby kontynuowana. Myślę, że jakaś grupka chętnych by się jednak znalazła.

My też z Teresą mamy ochotę, tym bardziej, że byliśmy co roku (Teresa raz wypadła), więc tradycja byłaby kontynuowana. Myślę, że jakaś grupka chętnych by się jednak znalazła.
Trotta, Krakał, jak Wy?
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Trudne pytanie. W zwyczajowym terminie może być pewien kłopot.
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
zwyczajowy termin to w tym roku przypada bodajże 7-8... Ewentualne można by złamać świętą tradycję i spotkać się tydzień później, z naszej strony to też wykonalne.
Po sprawdzeniu własnych możliwości - ja bym był albo za 7-8, albo nawet za terminem o tydzień późniejszym.
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Dla nas obie opcje są dopuszczalne.1 września przypadałoby w niedzielę, więc to nie "nasz termin"