XIV SPOTKANIE W SANOKU
Re: XIV SPOTKANIE W SANOKU
No i niestety już po wszystkim... Tradycyjne lamentacje, że niestety do następnego spotkania zostało 363 dni, pozwolę sobie pominąć
Spotkanie bardzo udane. Tłumów nie było, ale też nie można rzec, by frekwencja była mała. Przybyło parę nowych osób, ku wielkiej naszej radości. Po uporczywych walkach udało się skorzystać z rzutnika, a uczynny laptop, zawieszając się, zapewnił niezbędną przerwę w nieco przydługiej i nużącej prelekcji.
Najważniejsze - są już plany na następny rok!
Spotkanie bardzo udane. Tłumów nie było, ale też nie można rzec, by frekwencja była mała. Przybyło parę nowych osób, ku wielkiej naszej radości. Po uporczywych walkach udało się skorzystać z rzutnika, a uczynny laptop, zawieszając się, zapewnił niezbędną przerwę w nieco przydługiej i nużącej prelekcji.
Najważniejsze - są już plany na następny rok!
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Chcemy serdecznie podziękować za wspaniałe spotkanie i życzliwe przyjęcie nas nowicjuszy z opolskiego i podkarpackiego. Już piszemy się na przyszły rok. Atmosfera wspaniała, dobra organizacja. Dziękujemy. Będę kontaktować się na priv. z uczestnikami forum.
Frekwencja była zacna, bo pod Zegarem jednorazowo siedziało 13-15 osób, a w sumie przewinęło się ze 20, tak więc pogłoski o śmierci spotkań okazały się przesadzone Super, że pojawiły się nowe twarze, super, iż można było znowu zobaczyć znajome gęby Było wszystko, co powinno być
Moje zdjęcia są jeszcze na aparacie, ale zauważyłem, że Silar, który zjawił się tylko pod ławeczką, wrzucił coś takiego na Wiki
Moje zdjęcia są jeszcze na aparacie, ale zauważyłem, że Silar, który zjawił się tylko pod ławeczką, wrzucił coś takiego na Wiki
Dzięki!
Super, że przybyliście, szykujcie się na następny rok. To już tylko 358 dni!
Super, że przybyliście, szykujcie się na następny rok. To już tylko 358 dni!
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Już oczekujemy na kolejne spotkanie. Były to niezapomniane chwile.
Troche szkoda, ze nie ma tu zdjec z pobytu forumowiczow w knajpie Pod Zegarem...
"Czlowiek mysli, ze jest gigantem, a jest gowniarzem, kolego."
Będą, będą, spokojnie
Będą Ale Pudelek ma zawsze poślizg
Zdjęcia są jak wino, im starsze tym lepsze