XV JUBILEUSZOWE SPOTKANIE W SANOKU
Re: XV JUBILEUSZOWE SPOTKANIE W SANOKU
Trotto, tekst powstał po XIV SSMAW, jeszcze nie było wiadomo, czy XV się odbędzie... Ale może masz rację - skontaktuje sie z p.Obercem i podeślę mu podsumowanie XV. Uprzedzał mnie, że nie wie, kiedy uda mu się wydać kolejny tom. W tym ostatnim też byliśmy...
No i widzisz - późno zacząłeś, ale Twój wkład był istotny... A co będzie dalej - ja już naprawdę powinienem wysiąść z tego wszystkiego, sądzę, że ktoś przejmie flagę z XV i poprowadzi dalej. Ja będę z boku... Oczywiście, gdyby trzeba bylo coś zrobić, to chętnie. Ale już nie jako organizator. Po takim opluciu to się odechciewa...
No i widzisz - późno zacząłeś, ale Twój wkład był istotny... A co będzie dalej - ja już naprawdę powinienem wysiąść z tego wszystkiego, sądzę, że ktoś przejmie flagę z XV i poprowadzi dalej. Ja będę z boku... Oczywiście, gdyby trzeba bylo coś zrobić, to chętnie. Ale już nie jako organizator. Po takim opluciu to się odechciewa...
Art pomożemy 

Wątek pyskówek faktycznie najlepiej zamknąć, bo w końcu w takim temacie najlepiej czytać miłe wspomnienia odnośnie spotkania, a nie takie tam 

- KUK DRUCIK

Ostatnio zmieniony 03 maja 2021, 18:33 przez KUK DRUCIK, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziwne to nazwisko, takie niezbyt częste... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
W kraju mamy 368 osób z nazwiskiem Wasyl, bez "ł".
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Zbliża się kolejne spotkanie, więc fajnie by było jakby jakieś fotki z poprzedniego się tutaj pojawiły.
Jak zwykle zawaliłem
Postaram się po weekendzie to nadrobić!

Wrzucam link do albumu: https://photos.app.goo.gl/1Job8UW416pRw9o5A
Zdjęcia są lekko podretuszowane, ale nie były kadrowane i poziomowane, więc jakby co musicie zrobić to sobie sami
Miło było powspominać i oby za kilka miesięcy do zobaczenia 

Zdjęcia są lekko podretuszowane, ale nie były kadrowane i poziomowane, więc jakby co musicie zrobić to sobie sami