XIX Spotkanie w Sanoku
Re: XIX Spotkanie w Sanoku
Hmm, to proponuję kilka odmian o różnym stopniu dojrzałości 

Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Jak dobrze, że spotkanie nie odbywało się w najbliższy weekend, bo być może potrzebne byłyby kajaki 

Taka prośba do kolegów. Nie zrobiłem w tym roku ani jednego zdjęcia. Jakoś tak wyszło. Może ktoś się podzieli? Może Pudelek?
Jak zwykle spóźniony, ale w terminie 
Link do galerii zdjęć, niech każdy sobie ściągnie co chce
https://photos.app.goo.gl/tsYXbMf3ZKFHJ4tq7

Link do galerii zdjęć, niech każdy sobie ściągnie co chce

https://photos.app.goo.gl/tsYXbMf3ZKFHJ4tq7
Eeech, wspomnień czar, wspaniale, dzięki ogromne! Toć niemal mamy pół drogi od XIX do XX !
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Piknie! Trotta przy grobie von Wrocienia sprawia wrażenie jakby był grabarzem
.
Pudelku, Tereso - a skąd ta koszulka Zygmunterów? Ja nie jestem "emblematyczny", ale bym chciał...

Pudelku, Tereso - a skąd ta koszulka Zygmunterów? Ja nie jestem "emblematyczny", ale bym chciał...
Pudelku ! Dzięki! Cyprian powiadomiony!
Incubusie, to koszulka, którą wieki temu zrobił na któreś Spotkanie w niewielkiej ilości egzemplarzy Carolus. Uderzaj do niego...
Trotto, no tak, w sumie to już nie za rok, a za... ileś miesięcy... Ja męczę się nad wystawą... Materiały do katalogu muszę mieć w kwietniu, reszta- w lipcu przekazanie do Muzeum, żeby oprawili... Cholera, po co mi to było...
Incubusie, to koszulka, którą wieki temu zrobił na któreś Spotkanie w niewielkiej ilości egzemplarzy Carolus. Uderzaj do niego...
Trotto, no tak, w sumie to już nie za rok, a za... ileś miesięcy... Ja męczę się nad wystawą... Materiały do katalogu muszę mieć w kwietniu, reszta- w lipcu przekazanie do Muzeum, żeby oprawili... Cholera, po co mi to było...
Art, proszę, nie umieraj po raz setny, tylko zrób swoje i tyle
. No tak, wieki temu byłem na SSMAW, więc nie wiem o koszulce...

Ostatnio zmieniony 27 lut 2025, 19:07 przez Incubus, łącznie zmieniany 3 razy.
Jak to mówi zawsze Art: czas nie leci, czas zapierdala! 

W Warszawie osiąga ze 3 mach