Wstawianie obrazków do posta
Wstawianie obrazków do posta
Jeżeli chcemy wstawić jakiś obrazek, to pisząc post mamy na dole zakładkę Załączniki. Następnie klikamy Dodaj pliki. Wybieramy wybrane zdjęcie. Uwaga! Zdjęcie musi być mniejsze niż 1 MB. Na razie maksymalnie można wstawić 3 zdjęcia do jednego posta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bleeeee
Re: Wstawianie obrazków do posta
Łeksta! Na starym forum nigdy nie udało mi się nic wkleić
-
...
Ostatnio zmieniony 15 lip 2018, 00:29 przez kpt. Wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
Brawo
Brawo
Brawo

"Dobre od złego jeden krok dzieli - mówi przysłowie
Więc chyba i złe od dobrego?"
Aleksander Sołżenicyn Archipelag Gułag
WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla mnie podstawowe pytanie w temacie:
czy jest możliwość dodawania zdjęć do posta prosto z komputera, czy trzeba mieć je na którymś z hostingów ?
czy jest możliwość dodawania zdjęć do posta prosto z komputera, czy trzeba mieć je na którymś z hostingów ?
Tak, można ładować z komputera.
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
Mam pytanie i równocześnie prośbę.
Wstawiamy w swoich wpisach często linki do zdjęć i kliknięcie w nie powoduje otwarcie linku w tym samym oknie. Z praktyki wiem, iż wygodniej jest przeglądać komuś takie wpisy, gdy link otwiera się w nowym oknie i nie ma potrzeby za każdym razem cofać okna przeglądarki. O ile wiem w silniku tego forum jest opcja "otwieraj linki w nowym oknie", może można by na próbę takie rozwiązanie zastosować? Jeśli tylko mi przeszkadza taki sposób otwierania linków jak obecnie, to zwyczajnie nie było tematu.
Wstawiamy w swoich wpisach często linki do zdjęć i kliknięcie w nie powoduje otwarcie linku w tym samym oknie. Z praktyki wiem, iż wygodniej jest przeglądać komuś takie wpisy, gdy link otwiera się w nowym oknie i nie ma potrzeby za każdym razem cofać okna przeglądarki. O ile wiem w silniku tego forum jest opcja "otwieraj linki w nowym oknie", może można by na próbę takie rozwiązanie zastosować? Jeśli tylko mi przeszkadza taki sposób otwierania linków jak obecnie, to zwyczajnie nie było tematu.
Zdecydowanie popieram. Jak dla mnie to otwieranie w nowym oknie powinno być opcją domyślną.
"Dobre od złego jeden krok dzieli - mówi przysłowie