Proszę się nie przerażać!
Re: Proszę się nie przerażać!
Ale o co chodzi?
Czy chodzi o żółte elementy - na górze i na dole strony, obramowanie i niektóre napisy?
O takie o będzie????
Industrial !
Poważniej mówiąc, ciekawie, ale chyba nieco nieczytelnie...

Poważniej mówiąc, ciekawie, ale chyba nieco nieczytelnie...
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
-
...
Ostatnio zmieniony 15 lip 2018, 00:28 przez kpt. Wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
No ja się waham... W sumie - stare, poczciwe kolory, ale jednak w wydaniu dość agresywnym. Dualizm w postaci części czarno-żółtej i części niebieskiej byłby chyba mało estetyczny. Natomiast jak całość będzie w taki sposób czarno-żółta, może wywoływać zachowania agresywne lub w inny sposób źle wpływać na nerwy 

Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Nie żółty wydaje się stanowić problem, a czarny
Mi wydaje się zbyt ostre przejście między tymi kolorami. No i oczywiście niebieskie elementy które pozostały pasują jak pięść do oka 

"Dobre od złego jeden krok dzieli - mówi przysłowie
Więc chyba i złe od dobrego?"
Aleksander Sołżenicyn Archipelag Gułag
Więc chyba i złe od dobrego?"
Aleksander Sołżenicyn Archipelag Gułag
Rozumiem, że zrezygnowaliście Panowie z próby przywrócenia całkowicie czarno-żółtego wyglądu forum, który był znakiem rozpoznawczym poprzedniej jego odsłony?
Jeśli nie, mogę coś spróbować pomóc - nie mam wielkiego doświadczenia, ale jedno forum udało mi się już przywrócić po upgradzie do poprzedniej wersji kolorystycznej (co prawda na innym silniku, ale pewne zasady powinny być mniej więcej te same).
Czekamy na powrót Roberta, głównego admina, do pełnego zdrowia. Ja nic nie przestawiam, bo jeszcze schrzanię...
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.