Jedno pytanie
Jedno pytanie
Niedawno, w piątek 13 lipca, pojawił się temat w którym chodziło o pomoc w rozszyfrowaniu pewnych skrótów dotyczących armii austro-węgierskiej. Zamieściłem w nim 2 posty. No i ten temat zniknął.
Nie chodzi o moje posty(nic wiekopomnego, żadna strata), ale o zasadę. Czy to był przypadek, czy jest normalną praktyką na tym forum że tematy są usuwane ot tak? Bez ostrzeżenie czy też wyjaśnienia. Także bez przeprosin, bo i niby za co …
Jeśli tu panują takie porządki, to chyba wybrałem niewłaściwe forum.
Nie chodzi o moje posty(nic wiekopomnego, żadna strata), ale o zasadę. Czy to był przypadek, czy jest normalną praktyką na tym forum że tematy są usuwane ot tak? Bez ostrzeżenie czy też wyjaśnienia. Także bez przeprosin, bo i niby za co …
Jeśli tu panują takie porządki, to chyba wybrałem niewłaściwe forum.
Re: Jedno pytanie
Cześć,
przepraszam, wątek usunąłem przez pomyłkę, z rozpędu, ale go odtworzę. Bardzo dziękuję za Twoje odpowiedzi, bardzo mi pomogły.
przepraszam, wątek usunąłem przez pomyłkę, z rozpędu, ale go odtworzę. Bardzo dziękuję za Twoje odpowiedzi, bardzo mi pomogły.
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
-
...
Ostatnio zmieniony 20 lip 2018, 23:40 przez kpt. Wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
Używano terminów Landsturmmann i Landsturmist. Tego pierwszego częściej, to fakt, w pierwszej chwili intuicja mnie zawiodła. W gwarze żołnierskiej, którą badam, dominują końcówki -ist, o dziwo.
Dlaczego się Kolega tak zacietrzewia? Pisałem powyżej, że wątek usunąłem przez pomyłkę, zamiast edytować. Nikomu chyba bardziej nie zależy na istnieniu tego wątku niż mnie, bo ciągle coś tłumaczę, a i lubię się wiedzą dzielić.
Dlaczego się Kolega tak zacietrzewia? Pisałem powyżej, że wątek usunąłem przez pomyłkę, zamiast edytować. Nikomu chyba bardziej nie zależy na istnieniu tego wątku niż mnie, bo ciągle coś tłumaczę, a i lubię się wiedzą dzielić.
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
-
...
Ostatnio zmieniony 20 lip 2018, 23:40 przez kpt. Wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
Kapitanie Wagner, spokojnie. Naprawdę Ursi nie jest człowiekiem, który by Twoje posty usuwał z premedytacją i z zazdrości. Co prawda Ursi edytował również poprzednią wersję forum, ale działała ona trochę inaczej i stąd zapewne pomyłka.
Zatem liczę jednak na dalszy udział w dyskusji!
Zatem liczę jednak na dalszy udział w dyskusji!

Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Po miesiącu nieobecności, dziś dopiero wróciłem z obszarów bez internetu i zaczynam sprawdzać co się dzieje.
Naprawdę, nikogo z moderatorów i adminów, nie podejrzewam o jakąkolwiek premedytację w usuwaniu postów.
Jeszcze raz powtórzę Forum było i jest w trakcie tworzenia, więc różne rzeczy mogą się przydarzać, a ja nie mam aż tak wiele czasu aby całkowicie poświęcić się administracji.
Pozdrawiam
Robert
Naprawdę, nikogo z moderatorów i adminów, nie podejrzewam o jakąkolwiek premedytację w usuwaniu postów.
Jeszcze raz powtórzę Forum było i jest w trakcie tworzenia, więc różne rzeczy mogą się przydarzać, a ja nie mam aż tak wiele czasu aby całkowicie poświęcić się administracji.
Pozdrawiam
Robert
Bleeeee
Strasznie jestem ciekaw, co spowodowało zniknięcie tego znikniętego działu. Jeśli coś to pomoże - to naprawdę chyba doszło do tego na przestrzeni ostatniego tygodnia. Jeszcze 18 lipca dział "Inne" był.
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Może to ja jestem przyczyną?
W temacie dotyczącym skrótów w ck armii pozwoliłem sobie zamieścić posty i temat zaraz zniknął.
Wziąłem udział w konkursie i konkurs zaraz diabli wzięli. Razem z całym działem, w którym się znajdował.
Zatem to może ja sprowadzam nieszczęście na to forum …
Zarejestrowałem się 13 lipca(piątek, nawiasem mówiąc). Czy wcześniej wypadki takie jak te miały miejsce?
W temacie dotyczącym skrótów w ck armii pozwoliłem sobie zamieścić posty i temat zaraz zniknął.
Wziąłem udział w konkursie i konkurs zaraz diabli wzięli. Razem z całym działem, w którym się znajdował.
Zatem to może ja sprowadzam nieszczęście na to forum …
Zarejestrowałem się 13 lipca(piątek, nawiasem mówiąc). Czy wcześniej wypadki takie jak te miały miejsce?
Byłbym ostrożny w przypisywaniu sobie takich "zasług"
Wrócił Admin to zrobi tu porządek 

"Dobre od złego jeden krok dzieli - mówi przysłowie
Więc chyba i złe od dobrego?"
Aleksander Sołżenicyn Archipelag Gułag
Więc chyba i złe od dobrego?"
Aleksander Sołżenicyn Archipelag Gułag