Konferencja Komańcza 8-9 XII
Re: Konferencja Komańcza 8-9 XII
Co za pomysł robić w piątek -.-
Na sobotę dałbym radę, niedawno widziałem jakiś nocny pociąg z Gdańska do Przemyśla...
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.
W żaden sposób się nie wybiorę. Szkoda, bo w zeszłym roku było bardzo fajnie. Trzymam kciuki, żeby mimo wszystko się udało, zarówno z prelegentami, jak i słuchaczami!
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
Napiszcież, jak było!
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!
A widzisz-że Kumie ! - namotają najpierw z terminami, nadziadują, a potem… - nie ma komu nawet mikro-raportu złożyć. Błeeee…
Moje, nieoficjalne-wywiadowcze źródła podają, że było w sumie wcale licznie, i sensownie, przynajmniej dla potrzeb i pożytków lokalnego środowiska. Bo było - bardzo lokalnie w sumie (co, zważywszy na wiele czynników i składowych - nie powinno dziwić, wcale), bo te 2,5 importa krakowskiego, prelegencko zasadniczo, to… kropla w podkarpackim (recte - wschodnio-małopolskim

Aha i PS. Prelekcja Ani… hmmm… przepraszam - Pani Profesor Anny Zalewskiej - no… Po prostu - prelekcja Ani. Pomnik i kapliczka. Ołtarzyk. Przynajmniej ode mnie. Zawsze. W każdym miejscu. Autorka-Inicjator „Przydrożnych Lekcji Historii” - sancto subito. Teraz, zaraz.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2023, 13:03 przez johan1968, łącznie zmieniany 1 raz.
Żądam reasumpcji konferencji! (Ze wcześniejszą notyfikacją)
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.