W sprawie Pańskiej książki wysyłałem wiadomości o chęci jej zakupu na Pański meesenger. Bez odpowiedzi. Proszę sprawdzić , powinny jeszcze tam być. Próbowałem też kupić książkę na rynku, niestety bez skutku. Po dłuższym czasie dowiedziałem się że nie była w oficjalnej sprzedaży. Dostępna była, jak mi powiedziano, na spotkaniach autorskich.Brygadier pisze: ↑04 sie 2026, 20:33A skąd Pan posiada tego pdf-a ? Ja z pewnością Panu go nie przekazywałem. Trochę to chyba nieładnie udostępniać czyjąś pracę wszystkim zainteresowanym bez zgody autora.Slavio pisze: ↑05 lip 2026, 13:02Mam książkę w pdf-ie. Jak ktoś jest zainteresowany , to zapraszam. Podaję swój e-mail : slawomir.s.furgal1974@gmail.com
Ps.
Jak że książka trochę "waży" udostępnię ją zainteresowanemu na dysku Google.
Szkoda że autor nie poinformował jaka będzie forma dystrybucji jego dzieła. Jak poprzednia książka o ziemi Lipskiej.
Książka została też prze zemnie zareklamowana na dwóch grupach , poświęconych książkom historycznym. Wyrażano chęć jej kupna. Proszono o informacje kiedy będzie w oficjalnej sprzedaży. A tu niestety , nic nie było wiadomo.
Tak jak wyżej napisałem. Pozycja pokazała się na pewnym portalu aukcyjnym i jest w oficjalnej sprzedaży. Kilka sztuk. Książka która nie była w oficjalnej sprzedaży, jest w sprzedaży ? Osobliwe.
Co do kopii elektronicznej, czyli tzw. pdf - a, był przez jakiś czas udostępniony w necie.
Jak to mówią, "życie nie znosi próżni" .
Ps.
Ostatni Pański post jest z 17 sierpnia 2024 r. Z informacją o książce. I oficjalnej promocji . I o tamtej pory ,cisza.
Kilku kolegów z forum wyraziło chęć jej zakupu. I bez odzewu ze strony autora, na stronie forum. Dziwne.