jaj se nie rób
XIX Spotkanie w Sanoku
Re: XIX Spotkanie w Sanoku
...............
Ostatnio zmieniony 18 cze 2024, 18:15 przez Art, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba nie jest za bardzo pływający a raczej tonący bo tam chyba jakieś tekturowo-papierowe elementy są, chociaż Szent Istvan też za długo nie popływał 
Co się stało z tymi wykropkowanymi postami?
Nic takiego... Stwierdziłem, że nie mam co się napinać, po co, dlaczego... Jak mówi powiedzenie - róbta, co chceta...
Jeszcze mamy trochę czasu, więc myślę, że jak zawsze wszystko się dogra 
Nota bene byłem wczoraj Pod Zegarem, gdy wracałem z Biesów. Odnoszę wrażenie, że placki są coraz mniejsze
Nota bene byłem wczoraj Pod Zegarem, gdy wracałem z Biesów. Odnoszę wrażenie, że placki są coraz mniejsze
Minęło kilka tygodni i jakoś cisza zapadła... mam nadzieję, że spotkanie dalej jest aktualne??
Pudelku! Jak napisałem, już nikogo nie namawiam, nie poganiam, nie stresuję - siebie też nie... Moje zdrowie już wystarczająco zszargane, po co się stresować... A cisza jest dobra na wszystko...
W terminie 7-8 września (o ile nie zmieniliście terminu) i tak będę w Zagórzu, więc wpadnę do Sanoka. Może trafię...
W terminie 7-8 września (o ile nie zmieniliście terminu) i tak będę w Zagórzu, więc wpadnę do Sanoka. Może trafię...
Faktycznie, w temacie jest nieco spokojniej niż zwykle. O zmianie terminu nic nikt nie pisze, znaczy chyba, że 7-8 stoi jak mur. Niemniej nie wątpię, że spotkanie będzie, nie tracę nadziei, że mnie też się uda być.
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!