XX Spotkanie w Sanoku

Awatar użytkownika
krakał

Re: XX Spotkanie w Sanoku

Post autor: krakał » 06 kwie 2025, 18:00

Szanowni,

Podobnież ławeczka sanockego dobrego wojaka Szwejka doznała poważnych uszkodzeń. Ktoś wjechał w nią samochodem.

Awatar użytkownika
Trotta

Post autor: Trotta » 06 kwie 2025, 19:41

Ławeczki zabijają kierowców :evil: :evil: :evil:
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!

Pudelek

Post autor: Pudelek » 06 kwie 2025, 21:07

Na szczęście Szwejk ocalał... i daj babie auto, to nawet na deptaku spowoduje wypadek!

Awatar użytkownika
Ursi
Kontakt:

Post autor: Ursi » 06 kwie 2025, 21:09

Mam nadzieje, że do września naprawią... z ubezpieczenia piracicy oczywiście. Szwejku, bywaj zdrów!
Sicher jest sicher, powiedział Mannlicher i zrobił szperklapę.

Pudelek

Post autor: Pudelek » 03 lip 2025, 17:39

"Posłusznie melduję, że znowu jestem"!

Obrazek

Niestety, właściciel knajpy u Szwejka tak obstawił okolicę figury swoimi reklamami, że ciężko będzie tam zrobić grupowe zdjęcie :evil:

Art

Post autor: Art » 03 lip 2025, 18:01

No to pogadamy z nim, żeby do zdjęcia zabrał te potykacze, tablice reklamowe i co tam jeszcze...
Jedno jest w tym wszystkim dobre - że po kilku latach znowu lokal uruchomiony. Nie sądzę, żeby właściciel chciał jakichś rzeczy (np pocztówki) do wystroju, ale...

Awatar użytkownika
Trotta

Post autor: Trotta » 03 lip 2025, 19:09

Puści się przodem patrol minerską, wysadzą przeszkody... :D

Słuchajcie, to ze dwa miesiące już tylko zostało, nie? :P
Є в Києві злота брама, На тій брамі синьо-жовта фана!

Art

Post autor: Art » 03 lip 2025, 21:26

No jakoś tak...
XX SSMAW, 6-7 września 2025, Sanok.
Na razie nikogo, kto by to cuzamen do kupy ogarnął, a spraw kilka jest do załatwienia. Ja kilka spraw uzgodniłem jeszcze w zeszłym roku. Moją sprawę, czyli wystawę rysunków Emila Huebla na Zamku traktuje jako priorytet. Nie wiem, jak Cyprian, on też się zobowiązał do czegoś. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie OK. Carolus też coś szykuje. Ja zrobię, jak co roku (tradycja, którą Kuk zaczął) przypinkę. Będę męczył Carolusa, żeby zrobił mi projekt, bo ja analfabeta komputerowy. Kwestia plakaciku - dyrektor Muzeum powiedział, że będzie wspólny: moja wystawa (to znaczy Huebla) i XX SSMAW. Zobaczymy... Na razie wszystko średnio widzę...
No, ale mam nadzieję, że jakoś wszystko wyjdzie, lepiej, gorzej, ale jakoś... No i mam nadzieję, że dopiszecie w miarę swoich (i rodzinnych) możliwości.
Acha, no i kwestia spacyfikowania tzw elementu zbyt ostro nadużywającego... Trzeba będzie wszystko obgadać z właścicielem, kogo wpuszczamy na salę zarezerwowaną dla nas...
No, obyśmy doczekali...

ODPOWIEDZ