Zgodnie z kilkunastoletnia tradycją przekazuję kolejne informacje z frontu walki z XXI SSMAW...
Ja tam walczę, stąd takie sformułowanie. A walczy także Carolus, który ubiera moje pomysły, szkice, wycinanki w konkretne graficzne projekty.
Przypinkę mamy już uzgodnioną, czekam na ostateczną wersję, żeby zanieść to do wykonawcy.
Przypinka - będzie miała maksymalny rozmiar, tak jak ostatnia - to jest 7,5 cm średnicy. Ma być widoczna a i szczegóły zamieszczonego na niej obiektu też będą wyraźniejsze. Tylko ILE jej zamówić ? Wydaje mi się, że 50 powinno wystarczyć.
Teraz obrabiamy plakacik, który wydrukuje MBL. Tu mam problemy rozmaite, ale jakoś to będzie, bo uzgodnienia z MBL będą szybkie. Podstawowy problem- czy kolorowa pocztówka a plakat cz-b, czy czarno-biała fotka, a plakat kolorowy... Ile tego zrobią, nie wiem, oni rozklejają.
Dyrektor coś mówił o jakichś mediach, ale... Tradycyjnie pogadam z Marianem Strusiem.
No i kwestia knajpki. Otwarcie wystawy o 15:00, potem jeszcze koncert, więc knajpka pewnie od 18 czy cuś kiele tego... Ale znowu problem - ile osób będzie ???